Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Консолідований висновок» Євгена Марчука

Видатний український політик у своєму інтерв’ю дав кілька уроків державництва
27 січня, 19:18

Цього тижня в редакції «Дня» відбулася знакова зустріч і розмова з видатним українським політиком, громадським діячем, експрем’єр-міністром України, кандидатом в президенти України в 1999 році Євгеном МАРЧУКОМ.

«Оскільки мені доводилось працювати на різних посадах і в Службі безпеки України,  і в Кабінеті міністрів, і в РНБО, і міністром оборони, і депутатом в Верховній Раді, то я маю змогу зробити такий консолідований висновок з цієї історії, який базується на практичних питаннях функціонування влади в Україні в цілому, — розпочав Євген Кирилович. — Тобто в такій країні, як Україна, доволі різнобарвній в етнічному сенсі, де є і автономія Криму, і три регіони Закарпаття угорськомовні, і російськомовного населення там одна третина, не кажучи вже про економічні розбіжності, слід все бачити, і все знати. Тобто регіони України мають відчувати щоденне на різних рівнях спілкування з центром. Регіони мають відчувати, що є центральна влада, причому відчувати це на рівні свої конкретних обов’язків. Це навантажує перших осіб додатковими зусиллями, але воно виправдовує себе...»

Продовження інтерв’ю про те, які уроки має винести і нинішня, і майбутня влада України, і як можна повернути незаконно анексований Російською Федерацією український півострів, — читайте в завтрашньому номері «Дня».

А уже сьогодні редакція «Дня», журналістський колектив, велике коло авторів, раді привітати давнього друга редакції і автора газети, авторитетного українського політика Євгена Кириловича Марчука з його ювілеєм.

Бажаємо бадьорості духу, вдячних послідовників та більше приводів для оптимізму! Україна потребує ваших ідей для зміцнення державності — і ми певні, що вони будуть гідно реалізовані!

Р.S. Сьогодні о 20.00 дивіться інтерв’ю Євгена Кириловича на каналі Ukrlife.TV. «Ми щиро вдячні Євгенові Марчуку за те, що він приїхав до нас у студію. Це було дуже хороше, добре інтерв’ю, у якому були і спогади, і міркування про майбутнє України. Я від усього серця хотіла б побажати Євгенові Кириловичу здоров’я і того, щоб його розум, мудрість і талант ще не раз були були почуті й задіяні в нашій країні», — долучилася про привітань генеральний продюсер каналу Ukrlife.TV Людмила Немиря.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати