Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Лист – до Надії Савченко

«Укрпошта» закликає українців надсилати слова підтримки льотчиці прямо до московського СІЗО
17 березня, 11:39
ФОТО НАДАНЕ «УКРПОШТОЮ»

Національний оператор поштового зв’язку пропонує громадянам України власноруч написати листа на підтримку Надії Савченко і надіслати його на адресу: «Савченко Надежда Викторовна, 107076, г. Москва, ул. Матросская Тишина, дом 18, ФКУ СИЗО-1 УФСИН РФ».

Як розповіли в «Укрпошті», вони сподіваються, що листи, надіслані у великій кількості й зі щирими словами, стануть не тільки фактором підтримки незаконно ув’язненої Надії, а й наочно покажуть російській владі готовність українців боротися за свою героїню.

«У Надії дуже багато друзів, які передають їй листи, — цитує прес-служба «Укрпошти» сестру Надії Савченко Віру. — Коли Надя читає ці листи з добрими словами, у неї стає тепліше на серці, вона ніби повертається додому. Дуже багато пишуть листів як з України, так і з Росії».

«Як відомо, лише зовсім нещодавно Надії Савченко дозволили отримувати листи, — зауважив у коментарі «Дню» виконуючий обов’язки генерального директора «Укрпошти» Ігор ТКАЧУК. — «Укрпошта» як національний оператор поштового зв’язку України, головна місія якого — підтримувати зв’язок та об’єднувати людей в усьому світі, вирішила зробити свій внесок у підтримку української льотчиці, котра стала символом нескореного українського духу. Сподіваємось, що українці масово відгукнуться на нашу ініціативу та підтримають Надію листами. Оскільки, як зазначають найближчі люди з її оточення, Надія Савченко дуже любить отримувати й читати листи, адже в них — частинка душі кожного, кому небайдужа її доля».

За словами Ігоря Ткачука, цього року випуск конверта чи марки із зображенням Надії Савченко масовим тиражем не планується. Проте всі охочі можуть скористатися послугою «Укрпошти» «Власна марка», замовивши зображення легендарної української льотчиці на поштову марку й надіславши конверт із такими марками до будь-якого куточка світу.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати