«Маршрут №1. Гостина – INTERNATIONAL!» – вже в редакції «Дня»!

Осінь – це насичені кольори і яскраві смаки. Саме таким є і наш новий глянець, присвячений українській кухні на перехресті культур. Ми можемо з упевненістю це стверджувати, бо вже тримаємо в руках свіжий «Маршрут №1», який буквально кілька годин тому покинув стіни друкарні. Вже завтра запитуйте його у місцях продажу преси або вже зараз замовляйте на сайті «Дня». Він вам точно сподобається!
«Традиційно стильна обкладинка «Маршруту №1», динамічна сучасна верстка, якісні небанальні фотографії — на це звертаєш увагу, беручи свіжий глянець в руки. Але це – лише підготовка до «вживання», – говорить редактор web-редакції «Дня» та відділу новітніх медіа Вадим ЛУБЧАК – Далі «основні страви» — для мене це, звичайно ж, колонка головного редактора «Дня» Лариси Івшиної, пізнавальна інфографіка «Українська кухня на перехресті культур» та інтерв’ю із засновником «Фестивалю вуличної їжі» Романом Тугашевим «Ми ламаємо стереотипи якістю української вуличної їжі». На «десерт» — матеріал «Гурмани з екрана. Рецепти кулінарних шедеврів від улюблених кіногероїв». Цей глянець треба читати не поспішаючи. Власне, як і споживати вишукану їжу. І будьте певні — всіх, хто придбає і прочитає «Маршрут №1», ще довго не полишатиме приємний післясмак».
Редактор «Маршруту №1» Інна Павлюк розповідає, що така тема – кулінарна – давала широкий простір для творчості і безліч тем. В цьому була і головна перевага в роботі над глянцем, і головна складність, адже все не можливо вмістити в один журнал. Тож, доводилося обирати най-най-най: найцікавіше, найсмачніше, найновіше, найдивовижніше, найнеочікуваніше. Сподівається, що все вдалось.
«Якщо наші читачі досі переконані, що закордонна кухня – це піца, жаб’ячі лапки, равіолі чи суші, то для них новий «Маршрут №1» стане справжнім відкриттям у світі їжі! – говорить Інна Павлюк. – Цього разу ми вирішили змінити структуру номеру, аби якомога детальніше розповісти про кожен світовий кулінарний тренд! Шеф-кухарі, посли країн, топ ресторанів, домашні рецепти ресторанних страв – і це лише невеличкий перелік матеріалів! Новий випуск – це й поліфонія смаків, і своєрідний кулінарний fusion, і неймовірна кількість нової мегацікавої інформації як для мене, так і для читачів – переконана!».
«Нова тема глянцю цікава та інтригуюча – «Гостина – INTERNATIONAL! Так ми запрошуємо з нами у подорож. Креативна команда зібрала багато цікавинок не тільки про українську, а й про європейську, кавказьку, аізатську кухні. Інтерв’ю з представниками ресторанного бізнесу, або... ексклюзивний репортаж, як випікають хліб в ресторані Дениса Комаренка. Такого читачі точно ніде не побачать! До речі, дуже символічно, що в Дениса сьогодні День народження, і він одним з перших серед наших партнерів отримає привітання від редакції та наш «Маршрут». Знаю, він та інші наші партнери з нетерпінням чекають! Ми ж сподіваємося на плідну подальшу співпрацю!», – говорить заступник головного редактора з питань розвитку Анна МАЗУРЕНКО.
«Не можу не відзначити наших нових клієнтів. Оксана, господиня японського ресторану Yoshi Fujiwara, родом з Черкас, і пам’ятає наш глянець, присвячений Чигирину. Тож із запалом відгукнулась на нашу пропозицію про співпрацю. Придбала журнали для своїх друзів і відвідувачів. Так починається дружба – не побоюсь цієї пафосної фрази – з’єднання двох начал – тонкощів кулінарного мистецтва і слова. Приємно також, що й такі демократичні заклади, як китайський ресторан «КОНФУ», також не залишились байдужими. Наш глянець і газета найближчим часом будуть доступні гостям під час ланчу (з 12.00) щоденно», – ділиться новинами старший менеджер по рекламі Олена ГРИНІНА.
«Національна українська кухня як «мова та релігія» не формувалася без впливу сусідніх традицій. Ця історія розвитку та сучасні тренди влучно та цікаво описані в новому випуску. Готуючи наступний ролик по Маршруту, я прагнув за кілька секунд та у правильно обраному анімаційному дизайні розкрити для глядача основну ідею «Маршруту №1. Гостина — INTERNATIONAL!» – дослідження та вивчення нової культури української кухні, – ділиться секретами інтернет-маркетолог, заступник редактора web-редакції «Дня» Євген СТАРЧЕНКО.
«Особливий «смачний» номер, у якому можна дізнатись про те, що українська національна кухня запозичила у світової культури та яку роль відіграє у формуванні сучасної кулінарії. Хочеться зауважити на чудовій ідеї ідеальної світобудови від головного редактора «Дня» Лариси Івшиної у форматі «Стіл бесід і культурного обміну» та нестандартному і цікавому висвітленні кулінарних культур світу, з їх особливостями та традиціями», – каже заступник директора з розвитку Олександр МЕЛЬНИКОВ.
Завтра, в першу п’ятницю жовтня, 36-ий «Маршрут №1. Гостина – INTERNATIONAL!» з’явиться у кіосках преси. Також його вже можна замовити на сайті «Дня». Нехай він стане для вас джерелом натхнення на цю осінь!
Author
Марія СеменченкоРубрика
День України