Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На малих висотах...

Молоді льотчики на винищувачах Су-27 відпрацьовували навички пілотування
17 серпня, 10:24
ФОТО НАДАНО МІНІСТЕРСТВОМ ОБОРОНИ УКРАЇНИ

Молодий льотний склад бригади тактичної авіації повітряного командування «Центр» Повітряних сил Збройних сил України, що на Полтавщині, протягом кількох льотних змін відпрацьовував навички пілотування на малих та гранично малих висотах на літаках-винищувачах Су-27. Про це повідомляє прес-служба бригади тактичної авіації.

Пілотаж на малих висотах має специфічні особливості. Зокрема, ускладнюється загальне візуальне орієнтування, використання під час польоту карт, робочих записів, а також робота з обладнання в кабіні. Польоти на малих висотах, за словами старшого інструктора-пілота Олексія Миколайовича, є одними з найскладніших видів підготовки льотчика-винищувача.

Один за одним в небо здіймаються винищувачі Су-27. Молоді льотчики спочатку відпрацьовують навички пілотування на учбово-бойових літаках Су-27, а потім пересідають за штурвал бойових літаків-винищувачів Су-27. Всі зосереджені, адже політ на відпрацювання техніки пілотування на малих висотах потребує від льотчика підвищеної уваги для контролю за висотою, швидкістю, перевантаженням та кутами атаки.

Під час льотної зміни весь молодий льотний склад виконав завдання на відмінно. Командир бригади тактичної авіації подякував за ретельну підготовку, успішне виконання вправ згідно плану бойової підготовки льотного складу. На наступну льотну зміну кожен льотчик отримає ще складніше завдання.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати