Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Нюанси розкошi

29 жовтня, 00:00
ФОТО БОРИСА КОРПУСЕНКА / «День»

«Красиво жити не заборониш», — крутилося в голові під час переходів від стенду до стенду. Не раз раніше бачений зал «КиївЕкспоПлази» утопав у розкоші з нагоди III Міжнародної виставки декору й подарунків «Decor and Gifts». Навіть повітря пахло розкішшю — ароматичними свічками, подарунковим папером, молочним шоколадом, пухнастими килимами, парфумами учасниць і відвідувачів. Розкішшю пахли срібні слоники та великий мідний лев із зеленою гривою.

Перелічувати можна довго. Вишиті картини — леви, оголені дівчата, пейзажі. Індійське панно, що зображає богів. Панно, до речі, коштує лише 95 гривень. Порцелянова овечка, з прикріпленою до неї зворушливою запискою «Добрий ранок, кохана! Учора був дурним! Кохаю, цілую. Петя». Щоденники, дзеркала, рамки для фотографій, різні предмети домашнього побуту — все це химерне, незвичайне, зроблене з душею й фантазією. Словом, на виставці представлено тисячі абсолютно не потрібних у господарстві, але просто необхідних для отримання задоволення від життя речей.

Вони не спричиняють роздратування своїм блиском чи заздрощів своєю красою. Вони спричиняють лише бажання купити і почепити на видному місці. Проте, будь-яке місце, прикрашене індійським панно чи метровою фотографією вишкіреної пащі тигра, стане найкращим місцем у вашому будинку. Виставка закриється у неділю. Детальніше про неї читайте у найближчих номерах «Дня».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати