Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Одразу б так...

Прем’єр України доручив урядові прискорити проведення аналізу висновків комісії Марчука щодо ситуації в ПЕК
09 листопада, 00:00

Прем’єр-міністр України Віктор Ющенко доручив прискорити підготовку аналізу висновків комісії, очолюваної секретарем Ради Національної безпеки і оборони Євгеном Марчуком, щодо ситуації в паливно-енергетичному комплексі. Відповідне доручення прем’єр дав у середу, відкриваючи засідання Кабінету Міністрів.

У цьому аналізі повинні бути детально вивченi всі цифри, факти і пропозиції, що містяться в ухвалі цієї комісії, а також підготовано відповідні пропозиції для членів Кабінету Міністрів, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-секретаря прем’єра Наталю Зарудну.

Як повідомлялося раніше, спеціальна комісія з перевірки достовірності інформації про розрахунки підприємств паливно-енергетичного комплексу з постачальниками енергоносіїв, бюджетом і позабюджетними фондами дійшла висновку про невірогідність інформації Кабінету Міністрів про стан ПЕК напередодні осінньо-зимового періоду. В.Ющенко емоційно не погодився з висновками комісії. В той же час у даний момент прихильники віце-прем’єра Ю.Тимошенко через «співчуваючі» ЗМІ організували інформаційну хвилю, спрямовану на дискредитацію як висновків комісії, так і секретаря РНБОУ.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати