Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

ПРОГНОЗ «Дня»

Як проходитиме матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА «Баварія» — «Динамо» і з яким рахунком він закінчиться?
21 квітня, 00:00
Валерій БОРЗОВ, заслужений майстер спорту, олімпійський чемпіон Мюнхена-72, президент Федерації легкої атлетики України:

— Ви знаєте, взагалі я не прихильник прогнозів. Швидше це доля журналістів, ніж фахівців. І все ж ризикну. Можливі два варіанти: так, як має бути й так, як нам хотілося б. Мене насторожує провал у грі киян під час другої половини другого тайму київського матчу. На жаль, команда Лобановського складається усього лише з 11 першокласних футболістів. Лавка запасних не настільки кваліфікована, щоб вирішувати задачі виходу до фіналу Ліги чемпіонів. А тому головною задачею Валерія Васильовича вважаю підготовку команди функціонально. За грою динамівці трохи перевершують своїх опонентів з Мюнхена й повинні цим скористатися. Та горезвісна функціональна підготовка може привести команду як до успіху, так і до поразки.

Німці постараються, по- перше, забити м'яч, а по-друге, обов'язково прагнутимуть нав'язати технічному «Динамо» жорсткий, силовий футбол. Виходячи з того, що на дворі квітень, цього бажано б уникнути. Мій прогноз — оптимістичний. «Динамо» виграє з рахунком 1:0. Хто заб'є гол — покаже гра. Впевнений в одному: буде бійка. А в бійці може статися все, що завгодно. Головне — не дати німцям забити. Один гол «Динамо» в цьому матчі — це реально. Більше — дуже важко. І звичайно ж, хочу побажати динамівцям успіху. Самого великого в їхньому житті!

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати