Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

ПРОГНОЗ «Дня»:

Як буде проходити гра відбіркового турніру чемпіонату Європи з футболу Франція — Україна і з яким рахунком вона закінчиться?
27 березня, 00:00

Богдан Бенюк, актор:

— Безумовно, як кожен свідомий українець, уболівальник футболу, буду цього вечора страшенно вболівати за нашу команду. Вважаю, що у збірної України дуже гарні шанси на перемогу в цьому матчі. Франція — прекрасна країна, наші хлопці повинні продемонструвати там усі свої якості. Я вважаю, що збірна України переможе з рахунком 2:1. Хто заб’є? Мені дуже подобається Сергій Ребров. Це елегантний технічний форвард з високою швидкістю і дуже гарним гольовим чуттям. Шевченко — хлопець настрою, тому я роблю ставку на Сергія Реброва. Ця перемога стане потужним поштовхом для всього українського футболу. Ми повинні довести всьому світові, що можемо на рівні грати з чемпіонами й перемагати їх. Що цікаво, після гри з Францією, психологічно й фізично стомлені наші хлопці з Ісландією зіграють внічию.

Перемогу буду відзначати, як завжди, з компанією своїх друзів-хлопців, з якими постійно ходжу на стадіон в Києві. До речі, також з ними граю у футбол: або воротарем або захисником.

Кирило СТАДНИЧЕНКО

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати