Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Рівне — на межі опалювальної катастрофи

13 листопада, 00:00

Цього року опалювальний сезон у Рівному розпочався майже вчасно. Затримка на кілька днів у порівнянні з минулорічною місячною виглядала, якась тимчасова незручність, і рівняни з оптимізмом дивилися у майбутню зиму.

І раптом, як грім серед ясного неба, зі всіх радіо- і телеканалів прозвучало несподіване й тривожне повідомлення про те, що ВАТ «Рівнегаз» припиняє подачу газу до котелень міста за значну заборгованість КТП «Комуненергія». Як наслідок, на початку цього тижня у кранах зникла гаряча вода, а батареї опалення за ніч зовсім охолонули. Жару у вогонь пiддала інформація про те, що 11 із 38 котелень обласного центру вже опломбовуються працівниками ВАТ «Рівнегаз», а решта просто відключена.

Паніка в Рівному тривала недовго. Вчора забили тривогу міськвиконком, прокуратура, санепідемстанція, і робота всіх котелень міста була негайно відновлена. Але ситуація залишається напруженою, бо представникам міської влади досі не вдалося провести переговори з керівництвом ВАТ «Рівнегаз» і КТП «Комуненергія». А рівняни відтепер задаватимуться питанням: як часто вони будуть потерпати від холоду через неспроможність чиновників домовитися між собою?

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати