Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Родинне коло»

Чернігівські волонтери готують програму підтримки близьких загиблих воїнів
05 грудня, 12:54

«Родинне коло Чернігівщини» — дводенна програма психологічної підтримки та реабілітації членів родин загиблих і зниклих безвісті воїнів, за підготовку якої взялися Єдиний Волонтерський Центр, всеукраїнська асоціація фахівців з подолання психотравмуючих подій, психологи-волонтери та активні жителі нашого міста. Всебічну допомогу в організації заходу надають представники обласної державної влади. «Родинне коло» проходитиме в Чернігові 20-21 грудня.

У нашій області вже понад 70 родин втратили рідних під час Майдану та в ході АТО. Декілька матерів залишилися самі після втрати єдиного сина — годувальника, багато дружин самотужки ставитимуть на ноги неповнолітніх дітей, без турботи батька дорослішатимуть близько 30 дівчаток і хлопчиків. Тож мета проекту, за словами волонтерів, — підтримати сім’ї загиблих та зниклих воїнів.  «Родинне коло Чернігівщини» включатиме групові та індивідуальні консультації юристів, психологів, вшанування загиблих Героїв Чернігівщини.

«Ми прагнемо, щоб «Родинне коло Чернігівщини» проводилося хоча б раз на півроку, аби родини загиблих і зниклих воїнів не почувалися самотніми у нашому суспільстві», — говорить представник Єдиного волонтерського центру Ірина Березинець.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати