Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

СБУ кричить: «Тримай злодія!»

«Злодієм» призначено політичну опозицію
20 жовтня, 00:00

Якщо у західного обивателя спецслужби спричиняють страх, то вітчизняні «органи», мабуть, не можуть нічого іншого, як смішити обивателів. Як інформує Інтерфакс-Україна, Служба безпеки повідомила про масові заворушення в Києві, що готуються 19 жовтня. За оперативною інформацією СБУ, говориться в заяві її прес-центру, цього дня «деякими силами, що причетні до виборчих штабів так званої «канівської четвірки», готуються спроби організувати масові заворушення поруч з адміністративними будівлями в Києві.

Вважаю, не треба нікому пояснювати, що «канівській четвірці» зовсім непотрібна «організація масових заворушень». Навіть не зупиняючись на очевидному моральному боці справи, зазначимо, що масові заворушення просто безглузді, особливо в країні, телебачення якої цілком контролюється владою. Всім зрозуміло, що БУДЬ-ЯКІ заворушення, навіть випадкові, тлумачитимуться президентським телебаченням, як підступи «ворогів». Треба бути клінічним ідіотом, щоб підносити такі подарунки владі, але, як на мене, в ідіотизмі учасники «четвірки» помічені не були. Висновки із заяви прес-служби СБУ очевидні.

1. СБУ, що називається, «підставилася», зазделегідь розтрубивши про «провокації». Фактично СБУ заявила про те, що готуються «заходи», які будуть списані на «канівську четвірку».

2. Все, що трапиться 19 жовтня, навіть випадкові й незаплановані акції, громадська думка віднесе на рахунок СБУ.

3. СБУ продемонструвала, що прямо працює на нині діючу владу, бере участь у політиці (що заборонено законом), чим додала ще один аргумент на користь того, що ця влада авторитарна, антинародна й має бути замінена.

4. Керівництво СБУ продемонструвало свій крайній непрофесіоналізм, нездатність організувати навіть елементарну провокацію. Отже, воно тим більше не спроможне виконувати свої куди складніші прямі обов'язки з охорони національної безпеки.

P.S. Керівник прес-служби СБУ Анатолій Сахно повідомив «Дню», що «поки нічого не може додати до інформації, яка про лунала в понеділок у заяві Служби безпеки». Пан Сахно пообіцяв також, що дасть відповіді на запитання, які цікавлять пресу на брифінгу, що відбудеться цього тижня.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати