Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Сучасна газета – для прогресивних українців

Віднаходьте однодумців разом з «Днем»
10 грудня, 19:29

Уже добре відомо, що «День» — не просто газета, а цілий «холдинг інтелектуальних ініціатив». Як поділився журналіст Українського радіо Всеволод ЧЕБОДАЄВ: «День» для мене — то як ковток свіжого повітря, інтелектуальна розрада, промінь позитиву й порція здорового глузду у вирі сьогодення. Якісна аналітика, яскраві кольори, улюблені автори... Сергій Грабовський, Іван Капсамун, Андрій Плахонін, Ігор Лосєв, Наталя Іщенко, Микола Семена, Ігор Яковенко... Це все мій «День». Значну роль у формуванні цієї фахової команди журналістів та авторів газети відіграє головний редактор. «Лариса Івшина якраз саме таких людей навколо себе не просто гуртує, а прицільно знаходить у нашому суспільстві через дописи в соціальних мережах, прояви у їхній фаховій діяльності, через їхні вчинки, часом зовсім несподівані, але дуже чесні», — зазначає журналістка, музикознавець, радіо— і телеведуча Галина БАБІЙ.

Водночас ідеться не тільки про людей, які творять газету, а про цілу спільноту, яка  формується навколо видання. «Для того щоб зрозуміти, які люди гуртуються навколо газети «День», треба просто подивитися сторінки газети чи Благодійного фонду сприяння її ініціативам у соцмережах. Там усе прозоро — видно профіль кожної людини, яка приєдналася до цієї сторінки, хоче бути частиною спільноти й прагне своїм теплом, своєю енергією також зігрівати інших, хто до газети вже причетний чи тільки планує це зробити. І здебільшого ми бачимо тут людей чистих душею, людей ідейних, які обов’язково у своїх щоденних потребах мають книжку, музику, театр, концертний зал. По-друге, тут немає «псевдоеліти», тобто самозванців, обвішаних дивними нагородами, орденами, званнями. Спільнота «Дня» — це люди, які кожного дня чесно, спокійно, системно роблять свою працю, залишаються вірними ідеям, своїй місії, і які навколо себе таких же і гуртують. Це некоронована справжня, вроджена еліта, яка служить своєму суспільству, — розповідає Галина Бабій. — Тому, як то кажуть, це абсолютний відбиток української кооперації, гасла «свій до свого по своє». У той же час ці люди абсолютно обізнані з тим, що відбувається у світі, і ці знання привносять і в цю спільноту. Тобто це не закритий клуб, не members only, а це відкрита спільнота для тих, хто прагне дотягнутися до такого рівня. І вірно служити, як би це пафосно не звучало, своїй нації і державі».

ФОТО МИКОЛИ ТИМЧЕНКА / «День»

У кожного учасника цієї спільноти своя історія — багато хто читає газету з часу її появи, хтось познайомився з «Днем» через його проєкти (бібліотека історичних видань, фотовиставка, Літня школа журналістики та багато інших), а хтось віднайшов «День», бо шукав якісну альтернативу — видання з глибокою аналітикою, вірою в Україну і, що нині особливо цінно, оптимістичним поглядом. Водночас усі учасники об’єднані спільними цінностями, де посилення української ідентичності, важливість власної держави й прагнення модернізації національного характеру посідають вагоме місце.

Тож якщо шукаєте однодумців — тепер ви знаєте, де їх знайти. Долучайтеся до спільноти й разом розширюймо інтелектуальні горизонти України!


Щоб завжди бути в курсі найважливіших політичних та соціальних процесів, оформити передплату можна:

За «Каталогом видань України» у відділеннях поштового зв’язку, в операційних залах поштамтів, а так само онлайн на сайті «Укрпошти»  www.ukrposhta.ua— індекс 40659;

На сайті ДП «Преса» www.presa.ua

тел. (044) 249-50-45;

Через передплатні агенції

ТОВ «Передплатна агенція «KSS»,

тел. (044) 585-80-80

ТОВ «АС-Медіа», тел. (044) 353-88-16

ТОВ «ПресЦентр», тел. (044) 537-02-45

Електронну версію газети можна замовити тут:

https://smartpress.com.ua/tovar-2021-den-ukr-online...

https://smartpress.com.ua/tovar-2021-den-ros-online...

https://www.pressreader.com/ukraine/den-ukrainian/

https://journals.ua/

І, звичайно, через редакцію:

Завітайте в наш інтернет-магазині

Або звертайтеся безпосередньо:

Адреса: 03115, Київ-115, пр-т Перемоги, 121-Д

Вiддiл реалiзацiї газети — тел./факс (044) 303-96-23

E-mail: [email protected]

Так само кожен охочий може придбати книги з нашої Бібліотеки (і радимо поспішити, поки тиражі не розійшлися) на сайті «Дня» (доставляємо їх «Новою поштою» або «Укрпоштою» за рахунок отримувача) або в книгарнях вашого міста!

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати