Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Танцюй і... голосуй

18 червня, 00:00

Супер-шоу під назвою "Територія А на Печерську" зібрало на Співочому полі Києва стільки молоді, скільки можна, певно, побачити лише на Республіканському стадіоні під час найпрестижніших футбольних матчів.

Як з'ясувалося, переддень Трійці та Дня медпрацівника райдержадміністрація Печерського району вирішила оголосити днем Печерська, і саме з цієї нагоди підлітки Києва отримали нагоду безкоштовно побачити й почути улюблених виконавців: Олександра Пономарьова, Віктора Павлика, Юрка Юрченка, Наталку Могилевську, "Аква віту", "Вхід у змінному взутті" й багатьох інших. Молодь ловила кайф, підспівуючи й підтанцьовуючи всім виконавцям, що приємно вразило: знають-таки українські підлітки рідну сучасну музику. Молоді вочевидь байдуже, хто буде чи є при владі, тому дорослі дяді, котрі, можливо, розраховують на її підтримку під час наступних виборів, можуть тим лише тішитися: київська юнь беззастережно опиниться на боці тих, хто дарує видовище "на шару", бо здобуття хліба - то справа батьків.

Голова Печерської райдержадміністрації Анатолій Коваленко зумів навіть отримати благословення (привітання) на "Супер-шоу" від Президента Кучми, яке урочисто зачитала міністр України у справах сім'ї та молоді пані Сюзанна Станик. Далі все відбувалося як належить. Щоправда, замість піонерських привітань і подяк "за наше щасливе дитинство" актори ТЮГу на Липках показали міні-виставу про пророцтво Андрія Первозванного щодо Київських гір. Вистава, напевно, прозоро натякала на генерального спонсора шоу - благодійний фонд Андрія Первозванного, який було засновано 27 квітня ц. р., якраз на Великдень, і який очолює той же Коваленко.

Було весело від доброго конферансу Анжеліки Рудницької та Олександра Богуцького, які не забували нагадувати про потребу берегти сусідів від небажаних ексцесів. І було гірко від усвідомлення банальної істини: шоу наближають вибори, вибори наближають шоу.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати