Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Жмеринці затримано ґвалтівника

17 липня, 00:00

Правоохоронцями м.Жмеринк и Вінницької області затримано сексуального маніяка, котрий протягом майже півтора місяця наводив жах на мешканок околиць. Міліція встановила поки що чотири випадки зґвалтування ним дівчат. По четвертому факту, щоправда, жертва відмовилась офіційно свідчити про це у суді, дівчина є віруючою людиною.

Жмеринські слідчі не виключають ймовірності, що фактів буде більше. Тому офіційно звернулися до громадян з проханням повідомити про це.

Як з’ясувалось у ході попереднього розслідування справи, 28-річний чоловік (раніше судимий за зґвалтування) є мешканцем обласного центру (не виключається, що він може бути причетним й до останніх зґвалтувань у Вінниці) і приїздив в одне з сіл біля Жмеринки до своєї бабусі. Серійного ґвалтівника було затримано завдяки пильності місцевих дільничних міліціонерів, які вирішили перевірити його особу в зв’язку з його схожістю з фотороботом підозрюваного у скоєнні терористичних актів у вінницьких маршрутках.

При обшуку у його помешканні було виявлено фотоапарат, де були знімки дівчат, яких він ґвалтував. У тому числі й 14- річної(!) дівчинки, яку покидьок зґвалтував на очах у матері. Сталося це в лісовому масиві біля села Ров. На заправочній станції до машини подружжя з Чернівецької області, що поверталось з Києва зі своєю донькою, підійшов молодий чоловік, який попросив підвезти. Їдучи на задньому сидінні поруч з дівчинкою, він сказав, що у нього в сумці — вибухівка. Далі наказав зупинити машину і вийти голові сімейства. За кермо заставив сісти жінку. А чоловікові сказав, що з жінками, мовляв, нічого не станеться — вони разом повернуться через півгодини. Той чоловік — батько дівчинки — близько трьох годин поспіль так і просидів на узбіччі, не повідомляючи нікому про те, що сталось. Тим часом злодій завернув у лісосмугу. Наказав жінці вийти з машини, а 14- річну дівчинку, погрожуючи фізичною розправою, ґвалтував на очах у її матері. Помітили потерпілих, що згодом сідали в автобус (їх машина застрягла через сильний дощ і багнюку) місцеві міліціонери.

Усі постраждалі опізнали ґвалтівника під час очних ставок — повідомив «Дню» керівник Жмеринського райвідділу міліції Анатолій Бешлей. Щодо розумових чи психічних відхилень у молодого чоловіка, наразі проводяться відповідні експертизи. Попередньо можна стверджувати, що він є осудною особою і відповідатиме перед Законом у повній мірі. Цікаво, що у перші дні слідства вiн вперто не визнавав фактів ґвалтування. Коли ж до кабінету слідчого завели потерпілу, він, упізнавши її, різко підвівся і сказав, що хоче «написати явку з повинною». Мовляв, він сам зізнався в усьому.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати