Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Уболіваймо за паралімпійців!

Національну збірну провели на Паралімпіаду в Токіо
12 серпня, 19:52
ПАРАТРИАТЛОНІСТИ УКРАЇНИ НАЛАШТОВУЮТЬСЯ НА ТОКІО-2020 В ЗАХІДНОМУ РЕАБІЛІТАЦІЙНО-СПОРТИВНОМУ ЦЕНТРІ / ФОТО З ФБ-СТОРІНКИ НКСІУ

24 серпня у Токіо стартуватимуть XVI літні Паралімпійські ігри-2020. А вчора, 12 серпня, команду паралімпійської збірної України урочисто провели на змагання. Паралімпіада триватиме до 5 вересня (трансляцію ігор вестиме «Суспільне»). Нинішні змагання стануть сьомими за рахунком для  національної паралімпійської збірної України.

Як повідомляє Національний комітет спорту інвалідів України, наша паралімпійська команда візьме участь у Токіо-2020 у 15 видах спорту: бадмінтон, веслування академічне, велосипедний спорт (трек, шосе), голбол, дзюдо, легка атлетика, теніс настільний, пауерліфтинг, параканое, паратриатлон, плавання, стрільба кульова, стрільба з лука, тхеквондо, фехтування на візках (усього на Паралімпійських іграх представлено 22 види спорту).

За словами президента Національного комітету спорту інвалідів України Валерія СУШКЕВИЧА, наші паралімпійці завоювали 131 ліцензію і готові захищати спортивну честь України у Токіо. Також він нагадав, що перші ігри, в яких брала участь Україна у 1996 році, принесли нам сім нагород, серед яких одна золота медаль. А у 2016 році українські паралімпійці завоювали 117 медалей.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати