Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Україна цього року знову підтримає Годину Землі

Акція, що відбудеться 24 березня, акцентуватиме на зв’язку людини з природою та впливі наших споживацьких звичок на планету
11 січня, 11:58

Мінприроди підтримує щорічну всесвітню кампанію «Година Землі-2018» та закликає громадян України долучитися до проведення акції, яка відбудеться 24 березня 2018 року о 20.30, ідеться в повідомленні на офіційному сайті міністерства menr.gov.ua. Цього року Година Землі в Україні робитиме акцент на зв’язку людини з природою та впливу наших споживацьких звичок на планету.

Міністерство екології та природних ресурсів України вже звернулося до обласних державних адміністрацій з проханням долучитися до активного пропагування кампанії у регіонах.

Нагадаємо, Година Землі (англ. Earth Hour) — щорічна міжнародна подія, започаткована WWF (World Wide Fund for Nature, Всесвітнім фондом природи), котра проводиться останньої або передостанньої суботи березня і закликає людей, організації та комерційні установи вимкнути необов’язкове світло та електричні пристрої на одну годину, щоб привернути увагу до екологічних проблем Планети.

Вперше подія була організована Всесвітнім фондом природи Австралії та виданням The Sydney Morning Herald у 2007 році і здобула світову підтримку у 2008-му.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати