Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Як бути з опаленням?

У Кіровограді мітингували за право встановлювати «автономки»
06 липня, 18:58
ФОТО ОЛЕГА КОЗУПЛЯКИ

Орієнтовно понад сотню кіровоградців зібралися біля стін Кіровоградської міськради з вимогою дати дозвіл на встановлення індивідуального опалення в їхніх помешканнях. Причиною мітингу виявився бойкот міжвідомчою комісією міської ради більш ніж тисячі заяв містян про від’єднання від централізованого опалення. За словами начальника управління житлово-комунального господарства Кіровоградської міської ради Олександра Хачатуряна, який вийшов згодом до мітингувальників, масові відключення від централізованого опалення можуть бути небезпечними для будинків, оскільки воно охоплює сходові клітини, підвали і дахи.

Таким чином люди, які від’єднаються від ЦО, збільшать ціну за тепло для тих, хто ним користується. Проти встановлення індивідуального опалення напередодні висловився також міський голова Андрій Райкович.

Мітингувальники вимагали зробити відкритим засідання міжвідомчої комісії, яка надає дозволи на встановлення автономного опалення. На сьогодні 63% кіровоградців користуються індивідуальним опаленням помешкань, 37% житлових помешкань під’єднано до централізованого теплопостачання.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати