Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Якісні світлини і нові смисли»

В Одесі починаються Дні «Дня»
23 березня, 18:47
ФОТО РУСЛАНА КАНЮКИ / «День»

Весняний вечір в Одесі — для розумної бесіди. Вона відбудеться 24 березня в Impact Hub Odessa за участі головного редактора «Дня» Лариси Івшиної та журналіста відділу політики Валентина Торби. Хочете довідатися про «темні плями» новітньої історії, про те, як працює конвергентне медіа та як можна приєднатися до інтелектуальних сил України? Приходьте о 19.00 на вул. Грецька, 1А.

«Impact Hub Odessa і саме Hub Вітальня, де відбудеться зустріч, — це центр соціальних ініціатив та взаємодії з молоддю. Аудиторія Hub Вітальні — студенти, волонтери, молоді спеціалісти, які цікавляться сучасною культурою і небайдужі до ситуації навколо. Очікуємо, що нові смисли та творча молодь зустрінуться на цьому заході. Спілкування з Ларисою Івшиною та журналістами газети «День» важливе для нас, — розповідає один з організаторів зустрічі Ольга СІДОРУШКІНА. — Я знаю про Літню школу журналістики газети «День» і навіть знайома з її випускниками. Цей проект — гарна можливість для студентів та журналістів-початківців дістати професійну практику у газеті, слову якої довіряють. Упевнена, авторитет «Дня» і його авторів спонукає до сумлінної праці».

25 березня має стати суперднем «Дня» — одразу дві важливі події чекають на одеситів. Об 11.00 у новому корпусі Одеського національного університету імені І. Мечникова (Французький бульвар, 24/26, 2-й поверх, ауд. 202) Лариса Івшина та Валентин Торба, автор книги «Я — свідок» з публіцистичного триптиха «Дня», проведуть діалог із студентами та освітянами, а також представлять книжкові бестселери з бібліотеки газети.

«Усі проекти газети «День» якісні, важливі та актуальні. Мої улюблені — Літня школа журналістики та глянець «Маршрут №1», — ділиться декан факультету журналістики НУ «ОЮА» Тетяна КУЗНЄЦОВА. — У Літній школі студентам дають якісні знання та практичні поради. А «Маршрутом №1» я зацікавилася, коли побачила випуск, присвячений моєму рідному місту Суми, — він зачепив мене на емоційному рівні, відтоді я його й читаю. Дуже хочу, щоб на зустрічі з Ларисою Івшиною та журналістами видання були присутні студенти факультетів журналістики. Бо коли я запитую студентів про відомі їм якісні видання, журналістів — вони часто не можуть дати відповідь. Треба, щоб якомога більше одеситів зрозуміли, що, крім одеських регіональних видань, які активно розповсюджуються, існує і всеукраїнська якісна преса. Також я чекаю на відкриття фотовиставки. Вважаю, що якісні світлини можуть набагато більше сказати, ніж аналітична стаття, вони можуть змусити задуматися пересічного громадянина, який постійно поспішає...»

Урочисте відкриття Фотовиставки «День»-2015 відбудеться о 15.00 у п’ятницю в одеському Музеї західного та східного мистецтва (вул. Пушкінська, 9). Побачити унікальні знімки міжнародного конкурсу видання та проголосувати за найкращу світлину можна до 3 квітня з 10.30 до 17.00, крім середи.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати