Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

За прозорий конкурс

Кияни зібралися біля Міндовкілля з вимогами чесного відбору директора НПП «Голосіївський»
13 серпня, 13:37

Сьогодні зранку мешканці столиці зібралися  біля Міністерства довкілля та захисту природних ресурсів. Як відомо, у міністерстві невдовзі має відбутися конкурс на посаду директора Національного парку «Голосіївський». Аби найбільший парк Києва опинився у надійних руках, кияни  наполягають на чесному та прозорому конкурсному відборі.

Із п’яти кандидатів до конкурсу допущено трьох осіб – Олександра Чорноброва. Андрія Хрутьбу та Ігоря Артеменка. «День» уже розповідав, що перших двох кандидатів громадськість знає як працівників НПП «Голосіївський». Ігор Артеменко, як з’ясували активісти, більше займався бізнес-проєктами, ніж охороною природи. Як свідчать дані на ресурсі opendatabot.ua, на нього зареєстровано кілька товариств та компаній, що займаються торгівлею нерухомості та будівництвом.

«Шановні друзі, просимо підтримати проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора НПП Голосіївський чесним та прозорим шляхом. Посаду має обійняти людина, що опікується збереженням довкілля, займається охороною природи та досконало знається на можливостях розвитку флори та фауни нашого парку, – заявляли організатори акції. – Громада виступає проти незаконних маніпуляцій конкурсом! Нещодавно дійшли чутки, що директора вже «обрали», а конкурс – це лише формальність. Тож ми виходимо під стіни міністерства нагадати, що конкурс має бути чесним та законним».

Наразі дата конкурсу неоприлюднена. Про його результати Міндовкілля повинне оголосити упродовж трьох днів після проведення.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати