Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Задля покращення якості подорожей

В Україні запустять Національну програму лояльності «Турист України»
01 червня, 11:26
ФОТО REUTERS

Про це йдеться у Меморандумі, який 31 травня 2017 року підписали  Мінекономрозвитку, ПАТ КБ «Приватбанк», Національна туристична організація та Visa International Service Association, повідомляє www.kmu.gov.ua.

Проект спрямований на покращення умов та якості в’їзного та внутрішнього туризму в Україні, кращого доступу до об’єктів української туристичної інфраструктури, створення системи знижок для постійних мандрівників через застосування сучасних технологій та інноваційних програм.

Програма «Турист України» передбачає широке використання сучасних технологій і цифрових рішень, передбачає спеціальний мобільний додаток для зручності користувачів, а також комплекс маркетингових оф-лайн заходів для мандрівників.

Крім того, програма «Турист України» є кобрендинговим проектом, яка завдяки участі Національної туристичної організації України залучає до проекту інших світових партнерів у сфері туризму та дотичних до нього галузях. Як-то наземні та повітряні перевізники, готельні мережі, мережеві туроператори і турагенти, страхові компанії, мобільні оператори, мережі заправок, ресторани, клуби, пляжі, музеї та інші туристичні локації, магазини і торгові мережі та інших.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати