Невловимий інгредієнт
20 жовтня — Всесвітній день кухаряКоли мені стає геть зовсім сумно, улюблена моя справа — читати цікаві рецепти. Ніщо так не надихає на активні дії, як незвичні поєднання інгредієнтів.
Щоразу, коли беруся за кулінарні експерименти, я думаю: як і хто це вигадав чи винайшов? Хто першим додав сіль? Кому прийшла ідея зварити перший у людській історії суп? А печиво? Хто приготував найперше печиво? Як це сталося?
Кулінарія — суцільна творчість. Адже що ще могло спонукати людей до такого розмаїття страв? А творчість, у свою чергу, то є суцільна любов. Любов до світу, до людей, до своєї справи...
На цю думку мене наштовхнуло бабусине печиво. Адже любов, яка вкладена у простий і нехитрий рецепт, робить його для мене найсмачнішим у світі. Певно, любов і турбота — головні складові усіх відомих рецептів.
Зі святом творчості й любові, шановні кухарі та шанувальники кулінарного мистецтва!