Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Святкова підтримка

Герцог і герцогиня Кембриджські вперше від початку пандемії коронавірусу здійснили публічний вихід з дітьми
14 грудня, 17:29

Кейт Міддлтон і принц Вільям разом з трьома дітьми — 7-річним Джорджем, 5-річною Шарлоттою і 2-річним Луї відвідали спектакль у лондонському театрі Палладіум. Про це йдеться на офіційній сторінці герцогів Кембриджських в інстаграмі. Вистава «Pantoland at the Palladium» була покликана «подякувати працівникам та їхнім сім’ям за феноменальні зусилля цього року». Вона проходила за суворими правилами через COVID-19. Вистава була благодійною, і на ній були присутні працівники швидкої, закладів охорони здоров’я, поліції, а також вчителі і працівники критичної інфраструктури.

Перед початком вистави принц Вільям виступив з промовою, вітаючи театри, які нарешті починають відчиняти свої двері для глядачів. Він також подякував акторам і всім учасникам шоу за роботу.

Під час шоу королівське подружжя було в масках. Медіа відзначили також цікаву деталь: перед входом до театру принц Вільям тримав за руки Шарлотту і Джорджа, але «щойно вони наблизилися до входу, юна принцеса відпустила татову руку і вирішила дебютувати на червоній доріжці впевнено і самостійно. Коли принц Вільям запропонував їй руку, вона рішуче відмовилася».

На фото: Принц Вільям, Кетрін, герцогиня Кембриджська, та їхні діти: принц Луї, принцеса Шарлотта та принц Джордж, у Театрі Палладіум, Лондон.

ФОТО   РЕЙТЕР

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати