Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

400 аншлагів!

18 грудня вистава «Глядачі на спектакль не допускаються!» відзначить ювілей
18 грудня, 11:54
ФОТО НАДАНО КИЇВСЬКИМ ТЕАТРОМ ДРАМИ І КОМЕДІЇ НА ЛІВОМУ БЕРЕЗУ ДНІПРА

В афіші Київського театру драми і комедії на лівому березу Дніпра є чимало резонансних і знакових вистав. Але фаворитом публіки впродовж 17 років лишається постановка режисера Юрія Одинокого «Глядачі на спектакль не допускаються» за п’єсою «Театр» («Шум за сценою») відомого англійського сучасного драматурга Майкла Фрейна, яку у вівторок актори зіграють 400-й раз!

Автор блискуче застосовує у своєму творі відкритий ще в шекспірівські часи прийом «театру в театрі», коли реальність і вигадка переплітаються у низці забавних непорозумінь. Дві життєві іпостасі — реальна і сценічна — для кожного персонажа сплітаються в один клубок, доводячи дію вистави до комічного абсурду і сатиричного гротеску...

Нагадаємо, постановка «Глядачі на спектакль не допускаються!» відмічена премією «Київська Пектораль-2001» у номінаціях «Найкраща драматична вистава» і «Найкраща жіноча роль» (Неоніла Белецька за ролі Міс Клакет та Дотті Отлі). 

Нині на сцену вийдуть актори: Неоніла Білецька, Світлана Золотько, Костянтин Костишин, Наталія Циганенко, Валентин Томусяк, Алла Масленнікова, Юрій Литвин, Лев Сомов, Сергій Кияшко, Оксана Архангельська, Анастасія Карпенко, Сергій Петько і Олександр Комаренко.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати