Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Філософська новинка від Влада Троїцького

Київ в очікуванні «ARK» (Ковчега)
31 серпня, 10:38
РЕЖИСЕР ВЛАД ТРОЇЦЬКИЙ Є ТАКОЖ ІНІЦІАТОРОМ ГОГОЛЬFESTУ, ЯКИЙ ЦЬОГОРІЧ ВІДБУДЕТЬСЯ В ДЕСЯТИЙ РАЗ / ФОТО З САЙТА APOSTROPHE.UA

Опера-балет «ARK» (Ковчег) — це спільний українсько-швейцарський проект формації NOVA OPERA за участі Totem Dance Group. Прем’єра відбудеться  10 вересня у рамках Х Мультидисциплінарного фестивалю сучасного мистецтва ГОГОЛЬFEST. Режисер Влад Троїцький, хореограф — Оскар Шакон (Швейцарія), автори музики — Роман Григорів, Ілля Разумейко, повідомляє i-pro.kiev.ua.

Нова вистава підіймає грандіозні філософські теми, які розповідають мовою пластики і музики, а основою лібрето став найбільш емоційний і ліричний текст Старого заповіту — Пісня пісень Царя Соломона.

Нагадаємо, постановка «ARK» — це третя частина біблійної оперної трилогії (після опери-реквієму «IYOV» та опери-цирку «BABYLON»), створеної композиторами Романом Григорівим та Іллею Разумейком спільно з режисером Владом Троїцьким та музикантами формації NOVA OPERA. Перші дві частини трилогії після прем’єрних показів в Україні в сезонах 2015—2017 було з успіхом представлено на різних європейських майданчиках, серед яких Віденська філармонія, Македонська опера, Театр Шекспіра в Гданську, велика оперна зала в Любліні та ін.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати