Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Кохання і магія

У Києві знімають мультфільм у форматі 3-D «Руслан і Людмила»
05 лютого, 10:59
ФОТО З САЙТА ANIMAGRAD.COM

Кошторис стрічки складає $5 млн. Повнометражний мультфільм «Руслан і Людмила» нині триває на київській студії «Анімаград».

В основі сюжету — поема Олександра Пушкіна, але в переформатованому, оновленому форматі. Ця дивна історія відбулася в часи відважних лицарів, прекрасних принцес і темних чаклунів. Головний герой — мандрівний артист Руслан. Він знайомиться з князівської донькою Людмилою. Незважаючи на різницю становища в суспільстві, вони закохуються одне в одного. Але щастя триває недовго. Підступний чаклун Черномор викрадає Людмилу. І Руслан вирушає на її пошуки ...

 — Це нове прочитання класики, — підкреслює продюсер Єгор ОЛЕСОВ. — Готується версія і для закордонного глядача (фільм називатиметься «Викрадена принцеса» і нещодавно у США було представлено цей арт-проект на міжнародному кіноринку). Рівень нашої анімації вразив зарубіжних партнерів.

Мультфільм робимо за найновішими комп’ютерними технологіями. Характери допомогли розробити голлівудські консультанти. Зніматимемо англійською. Для озвучування персонажів ведемо переговори з агентами голлівудських зірок. Буде багато пісень під живий оркестр. А в Україні стрічку дублюватимуть наші популярні актори.

Прем’єру мультфільму заплановано на наступний рік, а на телеекранах її покажуть на «Новому каналі». До речі, зараз студія «Анімаград» працює ще над кількома анімаційними повнометражними фільмами — «Мавка. Лісова пісня», «Робінзон» та «Роксолана».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати