Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Нові «Зірки Італії»

Двоє солістів Національної опери України Анжеліна Швачка і Сергій Магера отримали високі нагороди
23 травня, 15:48

У Києві з нагоди Дня Європи в Україні та 70-річчя Італійської Республіки відбувся  спільний мистецький проект  «Гала - Європа» ( під патронатом Посольства Італії, Італійського інституту культури в Україні та дирекції Національної опери). У концерті виступив міжнародний склад виконавців: Лучано Ганчі (тенор), Лілія Гревцова (сопрано), Гаетано ді Бакко (саксофон),  Валентин Дитюк (тенор), Сергій Магера (бас), Анжеліна Швачка (мецо-сопрано),  Хор  і Симфонічний оркестр Національної опери (під орудою Миколи Дядюри) .

СЕРГІЙ МАГЕРА

У програмі лунали шедеври класиків: Моцарта, Бетховена, Россіні, Берліоза, Верді,  Пуччіні, Масканьї та Ревуцького, а також прем’єрне виконання творів Франца Ваксмана, Педро Ітурральде та  Роберто Молінеллі.

АНЖЕЛІНА ШВАЧКА

У фіналі вечора відбувся приємний сюрприз: за вагомий особистий внесок у популяризацію італійської культури та особливі заслуги в розвитку дружніх відносин і співробітництва між  нашими державами, солісти Національної опери України Анжеліна Швачка та Сергій Магера були нагороджені орденами «Зірка Італії».  За дорученням Президента Італії, ордени співакам вручив Надзвичайний і Повноважний Посол Італії в Україні Фабріціо Романо.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати