Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Підтримайте Україну в боротьбі за свободу!

«ГАЙДАМАКИ» їдуть на Sziget-2015 у Будапешт
01 липня, 10:23
ФОТО РУСЛАНА КАНЮКИ / «День»

Цьогоріч відомий рок-гурт візьме участь (уже вдруге) в найбільшому європейському музичному фестивалі. Нагадаємо, фест  Sziget  проходить на одному з дунайських островів в столиці Угорщини. Серед запрошених артистів такі відомі імена, як Robbie Williams, Limp Bizkit, Kings Of Leon, Kasabian, Dropkick Murphies, Boban Markovic,  Gogol Bordello, а також Che Sudaka, з якими «ГАЙДАМАКИ» записали в 2013 році спільний твір під назвою «Гайдамацька»,  повідомляє i-pro.kiev.ua. Виступ українських рокерів відбудеться  15 серпня на «Європейській» сцені. «ГАЙДАМАКИ» зіграють старі хіти, а також найпотужніші речі з нового альбому «УкрОп», який вийшов у квітні місяці. В той самий день на фестивалі гратимуть Kings Of Leon, Major Lazer, Paloma Faith, Nero.

Фестиваль Sziget, який триватиме цілий тиждень, щорічно приваблює сотні тисяч меломанів до Будапешту, і був навіть визнаний минулого року найкращим європейським музичним фестивалем.

«ГАЙДАМАКИ» вкотре доведуть Європі, що в Україні є якісна музика світового рівня, а також виступлять із закликом підтримати Україну у боротьбі за свободу і європейське майбутнє нашої держави.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати