Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Ти особливий»

Цією виставою ТЮГ на Липках 20 серпня розпочинає свій 92-й сезон
19 серпня, 10:26
УЖЕ СІМ РОКІВ ВИСТАВА «ТИ ОСОБЛИВИЙ» ПРОХОДИТЬ З АНШЛАГАМИ / ФОТО ІРИНИ СОМОВОЇ

Колектив ТЮГу першим серед театральних колективів нашої столиці відкриває завісу. Щоправда, поки всі постановки йтимуть на Малій сцені (бо донині у Великому залі закінчують невелику реконструкцію — установлюють нові крісла, а тому повноцінно Театр на Липках має запрацювати з 3 вересня).

Яскраву виставу «Ти особливий» для наймолодших глядачів за казкою М. Лукадо поставила режисер Олена Несміян, вона також є автором віршів і музики. Це — історія про країну, де живуть різнобарвні чоловічки, де добро, попри різні труднощі, обов’язково переможе зло. У цій повчальній історії актори розказують дітям про те, що не варто навішувати ярлики на ближнього тільки тому, що він інший...

До речі, 19 вересня стане знаковим днем для ТЮГівців: відбудеться конкурс, який оголосив Департамент культури КМДА на заміщення посади директора Київського академічного театру юного глядача на Липках, на якому свої концепції подальшого розвитку колективу мають представити кілька претендентів, зокрема чинний керманич і художній керівник ТЮГу Віктор Гирич і художній керівник «Золотих воріт» Стас Жирков.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати