Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Comedy Club.UA жартує по п’ятницях

06 квітня, 00:00
РЕЗИДЕНТ COMEDY CLUB.UA

Вже скоро мине рік, як на рідних українських просторах з’явився послідовник популярного в усьому світі розмовного жанру stand-up comedy — Comedy Club UA. У червні минулого року команда гумористів-неформалів осіла в київському комплексі «Арена», а з 30 березня поселилися в ефірі каналу «1+1». Тепер щоп’ятниці найвідоміші особистості країни зі світу шоу-бізнесу, політики, спортсмени і просто зірки влаштовуються за столиками в клубі Comedy Club UA, щоб отримати «цебер» холодної води в свої популярні обличчя. Проте, тут є шанс також відзначитися, оскільки сам формат передбачає співучасть глядача. Так уже склалося історично, що напрям stand-up comedy розвинувся з клубно-ресторанних програм, де коміки на сцені в один прекрасний момент 60 хроків раптом переступили через монолог і стали провокувати глядачів у залі на відвертий — у прямому розумінні — діалог. Горезвісну четверту стіну, зведену Костянтином Станіславським, було знесено повністю — за допомогою гострих жартів, без усякого табу на авторитети й теми, з використанням народних алегорій і часто нецензурних виразів. За останнє, до речі, коміки могли бути навіть заарештовані, і культова фігура американського стенд-апу Ленні Брюс навіть декілька разів потрапляв до рук поліцейських.

Зараз робота резидентів Comedy Club.UA вже практично законна, хоча для об’єктів уваги — небезпечна. У цю п’ятницю за столиками запрошених гостей опиняться музикант і дизайнер Павло Гудимов, співачка Семіраміда, її колега Майя Мігель і Юрій Кот. Останньому резиденти привселюдно підклали свиню, попрохавши «голос «Інтеру» вимовити в кадрі фразу «Дивіться Comedy Club.UA на каналі «1+1». Юрій посміявся, зазначивши, що його звільнять з роботи. Побачимо... Кожен із гостей знає, на що йде, погодившись посидіти в клубі. Зірки ж тут не просто гості, а учасники і формат клубної програми передбачає, що кожен із присутніх може вийти і щось сказати чи показати. Віднедавна це стає новою фішкою проекту. Так «Дует Чехова» підняв на сцену дівчат «Алібі» для створення нового колективу. Резиденти вирішили, що час виводити на український ринок вітчизняну «ABBA». Навіть уже було написано текст, у якому з різних слів пісень «Алібі» було складено композицію на мотив «ABBA».

Після того, як група «Чотири королі» жорстко отримали від Максима Бахматова за те, що «і пісень у них немає, і освіти», «чеховці» вирішили зайнятися реабілітацією постраждалих. Для цього, на їхню думку, музикантам просто не вистачало національного колориту, наприклад, у їхній пісні «Delicate». До речі, хлопці показали себе, як зазначили самі резиденти, шикарно. Проте, в цьому можна буде пересвідчитися особисто по п’ятницях у ефірі «1+1».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати