Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Майдан ТБ»

В ефірі «Центрального каналу» днями з’явиться новий проект Валентина Щербачова
27 лютого, 15:38
ФОТО DYNAMO.KIEV.UA

Київський «Центральний канал» (колишній КДТРК) розробляє концепцію нової програми «Майдан ТБ», що невдовзі вийти в ефір. За словами її автора, відомого спортивного журналіста Валентина Щербачова, за форматом це буде так звана «відкрита студія», до якої запрошуватимуть цікавих, креативних, розумних, але водночас маловідомих для широкої аудиторії людей з усієї України. Орієнтований хронометраж передачі — близько чотирьох годин щодня. У майбутньому планується довести його аж до восьми годин. Проект планується як постійний дискусійний майданчик — періодом існування Майдану чи передвиборчої кампанії він не обмежиться.

— Ідею «Майдан ТБ» я виношував давно, ще з тих пір, коли протести тільки починалися, але раніше канал мав певні застереження щодо реалізації проекту, — розповів «Дню» Валентин ЩЕРБАЧОВ. — Наш пріоритет — пошук нових облич, тих, кого на інших каналах не показують. Ними будуть як учасники революції, так і просто розумні люди, не політики. Як журналіст я багато спілкувався з людьми з усієї України. На Прикарпатті, на Півдні, на Сході — скрізь є мудрі й цікаві люди, але наше ТБ їх не помічає. Це фахівці високого класу в різних сферах — вчені, лікарі, юристи тощо. Це кадри, від яких, насправді, залежить майбутнє нашої країни. Будемо запрошувати тих, хто вміє говорити конкретно. Обговорюватимемо передусім перші кроки нової влади, а також тих, хто претендуватиме на найвищі посади, їхні команди, плани. До керма мають прийти чесні, талановиті люди, які будуть не менш щирими й жертовними, ніж бійці Небесної Сотні.

Крім Валентина Щербачова «Майдан ТБ»  матиме й інших ведучих — до роботи залучатимуть штат спортивної редакції. До слова, в ефірі спортивних програм Валентин Щербачов нерідко обговорює з гостями  й зовсім неспортивні теми, тому про радикальну зміну жанру не йдеться. Крім того, автори програми планують використовувати можливості обласних студій. Спілкуватимуться вони й з людьми на вулиці, зокрема з тими, хто чергує поруч на Майдані.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати