Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На «1+1» ювілеять із розмахом

21 серпня, 00:00
Початок нового телесезону для «Студії «1+1» співпадає із святкуванням третьої річниці каналу — 13 вересня. Як і минулого року, урочистий захід пройде в Українському домі.

Вшанувати іменинників приїдуть французький кінорежисер Режі Варньє, який спеціально «вгадав» час зйомок спільного з «1+1» проекту, його співвітчизниця та виконавиця головної ролі в новому фільмі Сандрін Боннер, російська зірка Олег Меньшиков і культовий персонаж московської богемної тусовки Сергій Бодров-молодший.

Загалом візьме участь у святі близько півтори тисячі осіб: співробітники компанії, їхні «половини», представники засобів масової інформації, почесні гості, видатні діячі української культури. Коротше, еліта, богема та істеблішмент.

Величезний надувний телевізор (рекламна пневмоконструкція «1+1») і прапори «1+1» заздалегідь розташують перед Українським домом. До святкової інформації приєднається й корисна — презентація інформаційної сторіночки «Студії «1+1» у міжнародній електронній мережі INTERNET, яка стартує 1 вересня. А телеглядачі за сприятливих обставин зможуть побачити третій День народження «Студії «1+1» у прямій трансляції. 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати