Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На «Iнтері» стартує новий проект — «Люди світу»

25 травня, 00:00

Телеканал «Інтер» запускає новий творчий проект «Люди світу». Як стверджують організатори, це низка документальних портретів найцікавіших людей сучасності. За словами автора проекту Юлії ЛИТВИНЕНКО, кожного героя нової програми впевнено можна назвати громадянином світу, адже для зйомок відбиратимуть тільки тих видатних особистостей, які зробив вагомий внесок у розвиток своєї країни, континенту чи всього людства.

Розкривати феномен героїв нашого часу, пояснювати глядачам, як вони вплинули на епоху, чим на краще змінили життя для мільйонів людей, згідно з форматом програми ведуча Ю. Литвиненко буде під час подорожей разом із учасниками проекту місцями їхнього минулого. У кожній конкретній місцевості журналіст цікавитиметься, що саме вплинуло на внутрішні погляди, освіту, головні життєві принципи учасників проекту.

Першим героєм такої подорожі-інтерв’ю у проекті «Люди світу» став президент Грузії Михайло Саакашвілі, якому вдалося реформувати країну, змінивши свідомість своїх співвітчизників.

Після М. Саакашвілі автори програми планують показати Мішеля Платіні, Михайла Горбачова, Білла Клінтона, Бориса Березовського та інших. Цікаво, що у першій десятці імен відомих людей, з якими нині творча команда веде переговори про участь, немає жодного українця.

Проект «Люди світу» стартує найближчим часом і буде виходити у прайм-тайм вихідних днів.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати