Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Президентська гонка: чутки стартують першими

31 липня, 00:00
У колах журналістів, котрі займаються телевізійною політикою, поширилась інформація, що президента телекомпанії СТБ Миколу Княжицького певні сили планують на місце президента Національної телекомпанії України — те саме, яке нині посідає Віктор Лешик.

Оскільки всі головні дійові особи телепростору України: й міністр інформації Зіновій Кулик, і голова Нацради Віктор Петренко, й голова комітету ВР із свободи слова і ЗМІ Іван Чиж, роз'їхалися у відпустки, отримати експрес-коментарі у них поки що не вдалося. А сам Микола Княжицький на запитання нашого кореспондента про можливий перехід його на НТКУ вельми здивувався й подібні чутки спростував.

Справді, ну навіщо йому такий перехід? Особливо зараз, коли йдеться про значне розширення мовлення СТБ, аж до виходу на нові загальнонаціональні канали, недореформована НТКУ підбирає крихти з бюджетного пирога. Крім того, телевізійникам відомі складні взаємостосунки між Миколою Княжицьким і міністром інформації.

Ймовірно, «слухмейкерів» надихнув той факт, що один з головних інвесторів СТБ, голова ради директорів телекомпанії Володимир Сивкович недавно став радником Президента. Отже, політична лінія СТБ може стати ближче до президентської. Навіть якщо таке припущення й можливе, залишається малоймовірним, що чутки про переміщення Княжицького в крісло керівника НТКУ справдяться.

Утім, два роки тому перехід Віктора Лешика з крісла керівника комерційного ТРК «Гравіс» на пост нинішнього президента НТКУ теж здавався нереальним...

Iнф. «Дня»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати