Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Сніданок» сто років тому — з... «1+1»

24 грудня, 00:00

Не за горами той час, коли людство опиниться на порозі ХХI століття. І 31 грудня вже не за горами. Звичайно, в цей знаменний день кожному знайдеться, що підсумувати й пригадати про час, що минув.

На каналі «1+1» у ранковому блоці «Сніданку з «1+1» автори цієї програми — ведуча Ганна Безулик, головний редактор Олена Зерняк і режисер Алла Липовецька — в останній день століття, що минає, демонструватимуть спеціальний проект. Своєрідний новорічний сюрприз від «Сніданку» перенесе глядачів... у кінець Х I Х століття, в той момент, коли людство готувалося зустріти 1900 рік. Така ретроспекція, на думку авторів ідеї, дасть їм можливість відчути, наскільки ми можемо змінитися в майбутньому. Але людина з її внутрішніми проблемами, надіями та сподіваннями залишається такою ж, як і раніше. Переконатися в цьому глядачі «Сніданку» зможуть, спостерігаючи костюмовану телеавантюру за участю знаменитих гостей програми — Соломії Павличко, Мирона Петровського, Андрія Кравчука... у кожного з них своя роль, своя соціальна функція і своя фантазія щодо того, з чим наші предки входили в нове століття.

Підтримати запрошених на «Сніданок» учасників спецпроекту погодилися й самі зірки «1+1». Так Ігор Слісаренко цього дня виступить у ролі журналіста телеграфної служби новин. А Сергій Полховський втілиться в образ соратника Пьєра де Кубертена — батька-засновника Олімпійських ігор. З «офіційним візитом» у Київ він привезе й усі останні спортивні досягнення, й прогнози майбутнього розвитку фізичної культури.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати