Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

ТРК «Київ» не поспішає святкувати свій день народження

21 серпня, 00:00
Сьогодні виповнюється три роки від дня виходу в ефір телекомпанії «Київ». У її долі були й злети, й падіння, і відхід групи провідних співробітників разом із апаратурою, що їм належить, і недостатнє фінансування з боку київської міськадміністрації — фактичного власника телекомпанії.

Восени минулого року «Київ» очолив третій за рахунком керівник — Олександр Братина. На сьогоднішній день ТРК випускає близько 30 програм. Власній третій річниці в телекомпанії великого значення не надають, вважаючи, що їм іще зарано святкувати.

З цього року «Київ» надав дві години свого мовлення під проект створення й обкатки так званого «Громадського телебачення». Власне, телекомпанії НАРТ і «ТБ-Табачук», які пробивали цей проект, люб’язну пропозицію ТРК «Київ» проігнорували, оскільки домагалися ефіру на національному каналі, а не на регіональному. Проте кілька обласних телекомпаній проект підтримали, і... за півроку існування прообраз «Громадського телебачення» нічим визначним себе не зарекомендував. За словами Олександра Братини, скоро він буде вимушений припинити цей експеримент, оскільки незадоволений якістю програм, котрі пропонуються.

На початку осені «Київ» має намір запустити в ефір кілька своїх нових програм, назви й теми яких поки що тримають у секреті. 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати