Перейти до основного вмісту

Чим гірше, тим солодше

живеться українським кондитерам
05 листопада, 00:00

Збільшення цін на імпортну продукцію змусило покупців звернутися до рідної української. За 9 місяців цього року загальний обсяг виробництва виріс у порівнянні з минулим на 30%, а за жовтень на 40. Звісно, вироблюваним нині трьомстам тоннам кондитерських виробів далеко до того мільйона, що випускали наші фабрики за часів СРСР. Насамперед це пов’язано із втратою величезного російського ринку, хоча й зараз український солодкий експорт перевищує імпорт. Однак, не все таке райдужне. Багато які підприємства не змогли взяти участь у виставці через відсутність коштів, а деяким доводиться працювати на склад, сподіваючись на поліпшення фінансового клімату України й передноворічний бум.

№212 05.11.98 «День»
При використанні наших публікацій посилання на газету обов'язкове. © «День»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати