Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Фото-«День» запрошує

23 вересня, 00:00
ПРОСИТЬСЯ У БОРЩ! / ФОТО МИКОЛИ СМІЛИКА, Ічня

Завтра в Українському домі відкривається (вже восьма!) фотовиставка «Дня», присвячена 9 річчю газети. У нинішньому конкурсі, за підсумками якого й формується експозиція, взяла участь рекордна кількість фотомайстрів — 150, які представили понад 800 робіт. У результаті виставка вийшла найбільшою за час існування конкурсу. Нам навіть не вдалося розташувати експозицію в одній залі. Дякуємо Українському дому за розуміння та надання другої зали. Ознайомитися з виставкою можна до 30 вересня з 10.00 до 18.00. Вхід — вільний.

Фотоконкурс «Дня» — один із найпрестижніших у країні. Можна сказати, що через нього пройшли аматори та усі найкращі фотокореспонденти найрізноманітніших видань і інформагентств. У нас у фотоконкурсі «Дня», і це ми завжди підкреслюємо, — перемагають не «свої», а кращі.

Цього року збільшилася не лише кількість учасників, а й партнерів, нас підтримали провідні TV-канали країни, завдяки чому наш фотоконкурс має найбільший призовий фонд. Дякуємо всім!

Уже третій рік за традицією на відкритті фотовиставки відбувається презентація нових книжок із «Бібліотеки газети «День». Цього разу до свого дня народження ми пропонуємо читачам «День і вічність Джеймса Мейса» та «Апокрифи Клари Гудзик».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати