Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

ГОВОРЯТЬ ТРЕНЕРИ

02 жовтня, 00:00

Даніель ЛЕКЛЕРК:

— Я завжди був шанувальником гри київського «Динамо». Ваша команда — це брила! У порівнянні з грою з «Арсеналом» нам було важче в захисті й півзахисті. Проте в «Ланса» було набагато більше можливостей у атаці. Як на мене, ідеальна команда — це атака київського «Динамо» та захист «Арсеналу».

Мене сьогодні запитали, чому було обрано захисну тактику? Я доволі розумний, щоб не відповідати на такі запитання. Адже сьогодні ми використали ще й п’ятьох нападаючих. Скажу одне: ми сподівалися, що в ході матчу в нас з’являться можливості, які нам удасться використати. Гадаю, що ми могли б домогтися й більшого, але були дуже боязкими. Але я одночасно хотів би, щоб у епізодах, коли м’яч потрапляв до нас, його відразу ж передавали у атаку. Вважаю, що в першому таймі захист не завжди добре забезпечував напад м’ячами, а в другому, граючи з трьома нападаючими, думаю, ми вже відповідали відомому всім іміджеві «Ланса».

Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО:

— «Динамо» грало сьогодні досить добре. Не всі зіграли рівно. Але загалом команда діяла досить добре. На жаль, виявився той синдром, який був у грі з «Панатінаїкосом», коли ми створили достатню кількість гольових моментів, щоб виграти гру, але їх реалізація була не на висоті. Декілька найгрубіших помилок у обороні й майстерність воротаря суперників визначили результат. І, звичайно ж, величезний обсяг роботи виконав Верель, який і забив єдиного м’яча. У нашій же команді непогано виглядали Ребров та Шевченко.

№188 02.10.98 «День»
При використанні наших публікацій посилання на газету обов'язкове. © «День»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати