Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Нагородження триває

Квартири — від мера, премії — від ФФУ
24 лютого, 00:00
ФОТО PHL

У четвер у Турині завершилася офіційна частина Дня України на Олімпійських іграх. На цьому святкуванні вшанували наших бронзових призерів, повідомляє champion.com.ua з посиланням на umcolympic.com.

Біатлоністці Лілії Єфремовій присвоїли звання заслуженого майстра спорту. Їй та фігуристам Олені Грушиній та Руслану Гончарову представники мерії Києва вручили ордери на однокімнатні квартири у столиці України. Федерація футболу України кожному призерові Олімпійських ігор вручила чек на суму 30 тисяч американських доларів.

Сергій Бубка також повідомив бронзовим призерам Ігор у Турині радісну новину: після повернення в Україну UMC вручить їм чеки на 10 тисяч американських доларів.

Також нагадаємо, що згідно офіційних призових, українські бронзові призери Ігор у Турині отримають по 50 тисяч доларів призових.

Серед гостей Дня України були члени Міжнародного олімпійського комітету, спортивних федерацій та національних олімпійських комітетів інших держав. Серед господарів — Віктор Петренко, Олена Грушина та Руслан Гончаров (на фото).

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати