Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

ЩОДЕННИК

11 березня, 00:00
11 березня

День лише починався. Ще не прокинулися маленькі діти, народні депутати та тролейбусні контролери. Всі інші мешканці міста страшенно поспішали: хто на роботу, хто на навчання, а хто і до пивного ларка. Біля другорядної розпивочної зустрілися два громадянина сумнівної зовнішності, які завели звичайну статечну бесіду «про це...»

— Ну що, Петровичу, зробимо буль-буль?

— Та, Пилиповичу, я б ковтнув для розминки чарчину оковитої.

— Ти б ще запропонував наперсток хильнути. Не наш метод! Краще відразу засмоктати півлітру і до обіду будемо вільні.

— Як кажуть: склянка добре, а дві — краще. Жлуктати так жлуктати!

— Хоча, взагалі, горілка — отрута. Я по радіо чув. А ось пиво — протиотрута.

— Пивця сьорбнути будь-хто не відмовився б.

— Вирішено, вдаримо по пивасику. Сполощемо гланди двома- трьома літрами, і гаразд.

— Проте воно нині дорого. Може, розіп’ємо пляшечку «Слов’янського»?

— Хильнути зрання винця — чудова справа!

— А мо’ давай по-графському, наберемося як слід портвейном.

— Добре з ранку промочити горло портвейном, та так, щоб душа заспівала!

— П’ять-шість ковтків зробимо, і все буде просто чудово!

— Але раз уже вирішили пиячити, то й віднесімося ж до цього серйозно, закупимо чимало винця.

— І все вдвох і вип’ємо!

— Тільки щоб не вийшло як учора, перед зловживанням треба його охолодити, щоб уникнути печії.

— Так що, Пилиповичу, зробимо буль-буль?

— А ти знаєш, Петровичу, я б краще ковтнув для розминки чарчиночку горілочки.

— Ти б ще запропонував наперсток вихилити. Не наш метод! Краще...

Простенька розмова тривала до вечора.

Delimiter 468x90 ad place

Новини партнерів:

slide 7 to 10 of 8

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати