Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Євген МАРЧУК: «...Мені, як громадянинові України, боляче про це говорити»

13 жовтня, 00:00

Секретар РНБОУ у своєму виступі учора в Сочі відзначив: «Спираючись на висновки Збройних сил України, що брали участь у роботі російської державної комісії, проведених експертиз, висновок технічної комісії, висновок Міждержавного авіаційного комітету, ми робимо попередній висновок технічної комісії: причиною катастрофи вказаного літака могло послугувати ненавмисне влучення у нього ракети С-200 під час навчань військ ППО України.

Як видно з матеріалів, ця трагічна випадковість могла виникнути внаслідок збою в роботі систем зенітно-ракетного комплексу».

«Мені, як громадянинові України, боляче про це говорити, але інформації для такої версії — багато», — сказав Євген Марчук.

Тим часом, учора Президент України Леонід Кучма ухвалив рішення про створення міжвідомчої комісії, яка глибоко та всебічно у тісній співпраці з російською стороною вивчить причини і обставини того, що сталося. Остаточні ж висновки будуть зроблені після завершення комплексу досліджень як на території Росії, так і на території України. Як зазначив секретар Ради національної безпеки Російської Федерації Володимир Рушайло, «російська сторона надасть Україні всі необхідні матеріали та просить українську сторону інформувати про результати проведеної роботи».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати