Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Запоріжці — про відвідини Вінниці: заздримо вам по-доброму!

15 червня, 00:00
ФОТО З САЙТА PHOTOUKRAINE.COM

«Вінниця — дуже гарне, доглянуте і чисте місто», — каже запоріжчанин Ігор Безуглий, який нещодавно побував у цьому обласному центрі з робочою поїздкою. — «Характерна особливість Вінниці — величезне різнобарв’я кольорів у місцях великого скупчення людей: на майданах, поряд із крамничками і навіть на ліхтарних стовпах. У Запоріжжі, на жаль, такого не побачиш».

У захваті від відвідин Вінниці також інший запоріжчанин Олександр Книш. Його найбільше вразили мешканці цього міста — завжди привітні, доброзичливі, усміхнені, які охоче допоможуть гостям зорієнтуватися в незнайомій місцевості, підкажуть дорогу.

А ще мешканці Запоріжжя, які відвідали Вінницю, зазначають, що під час народних гулянь з нагоди травневих свят не бачили в натовпі такої великої кількості молодих людей напідпитку, яку можна побачити в їхньому рідному Запоріжжі. «Правила продажу та розпивання міцних напоїв у Вінниці значно суворіші, ніж у нас. Розважальні заклади, які реалізують спиртне, можуть працювати лише до певного часу. Діти віком до 14 років у пізній час не повинні перебувати на вулиці без супроводу батьків, інакше їх навіть може забрати міліція», — каже Ігор Безуглий.

«Вінничани — люди по-європейськи цивілізовані, і запоріжцям, які залишають інколи за дверима й воротами своїх будинків купи сміття, є чого у них повчитися», — доповнює співвітчизника Олександр Книш. На його думку, приклад Вінниці показує, що українське суспільство цілком спроможне досягти європейських стандартів життя й у себе вдома, було б лише бажання! Ну і, звісно ж, запорізьких гостей не залишили байдужими знамениті вінницькі водограї. Це непередаваної краси видовище, в один голос кажуть мандрівники.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати