Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Експерти склали топ бойлерів на 80 літрів

25 грудня, 12:40

Для того, щоб в будь-який час року і доби була гаряча вода, необхідно купити бойлери, які зможуть швидко нагріти воду і створити комфортні умови для прийняття ванни або миття посуду.

Наші експерти проаналізували безліч приладів, які нагрівають воду і визначилися, який варто придбати бойлер, тому пропонують власний рейтинг водонагрівачів.

Atlantic Steatite Elite VM 80 D400-2-BC 1500W

 

Пропонується увазі хороший водонагрівач на 80 літрів, який відрізняється високою якістю виконання, а також стильним зовнішнім виглядом. Агрегат має циліндричну форму і його обсягу цілком достатньо для 3 осіб.

У приладі використовується сухий ТЕН, який має стеатитовий нагрівальний елемент. ТЕН поміщений в емальовану колбу, завдяки чому на ньому не утворюється наліт. Встановлений магнієвий анод також запобігає утворенню корозії.

Управління бойлером здійснюється завдяки поворотній ручці, що знаходиться на передній панелі водонагрівача.

Також варто відзначити, що потужність нагрівального елементу 1500 Вт, завдяки чому він може прогріти воду до 63 С за 165 хвилин. Агрегат можна встановити у вертикальному положенні.

Ariston BLU1 ECO 80 V 1,8K PL DRY

 

Якщо необхідний кращий бойлер на 80 літрів, тоді варто звернути увагу на дану модель, оскільки в ній встановлено два сухих ТЕНи, які не контактують з водою, а також швидко нагрівають її.

Бак всередині виконаний зі сталі, а також покритий антикорозійним шаром, завдяки чому забезпечується надійний захист від появи накипу і корозії. Додатково встановлено магнієвий анод, він також запобігає появі корозії.

У бойлер вбудований індикатор, який дозволяє зрозуміти, коли агрегат працює.

Управління бойлером електронне, всього за 131 хвилину він підігріє 80 літрів води до 80 градусів. ЕКО-функція дозволяє економити споживання електроенергії та знизити рахунки за світло.

Gorenje GBF 80 UA

 

Даний водонагрівач також увійшов до рейтингу бойлерів на 80 літрів, оскільки він має якісні деталі, а також відрізняється надійністю і позитивними відгуками споживачів.

Бойлер можна встановити у вертикальному положенні, в ньому передбачений пінополіуретановий кожух, який не дозволяє втрачати температуру воді, завдяки чому включення Тена забезпечується набагато рідше.

Gorenje - кращий бойлер на 100 літрів, який має циліндричну форму, всередині бак виконаний зі сталі та покритий емаллю. Також для забезпечення якісного захисту і запобігання появи корозії встановлений магнієвий анод.

В агрегаті встановлена проста і надійна механічна система управління, а також біметалічний термостат.

Ariston SG1 80 V

 

Такий бойлер відмінно підійде для сім'ї з трьох осіб, він має циліндричну форму, при цьому внутрішня частина бака виконується зі сталі, покритої емаллю.

Всього за 157 хвилин бойлер зможе підігріти 80 літрів води до 75 градусів, а після буде тривалий час підтримувати стабільну температуру завдяки кожуху, виконаному з пінополіуретану.

В агрегаті використовується мокрий ТЕН, а також мідний трубчастий нагрівальний елемент. Для того, щоб на нагрівальному елементі не осідав наліт і не утворювалася корозія, був встановлений магнієвий анод.

Також варто сказати про те, що завдяки унікальній розробці гаряча і холодна вода не змішуються, завдяки чому можна насолоджуватися купанням.

Tesy Anticalc Slim GCV 803524D B14 TBRC

 

Для невеликих приміщень відмінно підійде якісний бойлер на 80 л від компанії Тесі, яка пропонує тонкі водонагрівачі, що відрізняються високою якістю і доступною вартістю.

Об'єму бойлера цілком достатньо на 3-4 людини. Усередині бака встановлено два сухих ТЕНи, сумарною потужністю 2400 Вт. При виході зі строю одного, другий може працювати самостійно.

Встановити водонагрівач можна у вертикальному положенні, при цьому всього за 156 хвилин він підігріє 80 літрів води до 70 градусів.

Усередині бак виконаний зі сталі та покритий склокерамікою, працює агрегат тихо, а управляється за допомогою поворотних-ручок.

 

Фото надан5

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати