Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Розумні цуценята чекають на доброго господаря

11 грудня, 17:59
ФОТО НАДАНО НАТАЛІЄЮ БАЗЕНКО

10 листопада цього року музичний керівник (піаністка) однієї з київських музичних шкіл Наталя Базенко знайшла в Броварському лісі шістьох цуценят, яким тоді на вигляд було 1,5 місяця. За цей час трьох із них удалося влаштувати. Залишилися ще три «дівчинки»: коричнева, найменшенька — Марточка, у крапочку — Малеча, а також чорненька — Пісенька (всі волохаті). Жінка розповідає, що собачки лагідні, розумні, вміють ходити в туалет.

— Мені порадили забрати їх із лісу, тому що вибігатимуть на трасу Київ — Чернігів, де їх можуть збити, — розповіла «Дню» Наталя Базенко. — Я зробила для них будку біля нашої багатоповерхівки, але вже першої ночі її розбили «хороші» люди. Тоді ж, уночі, вдалося розшукати цуценят. Я зробила нову будку, яку заховала між гаражами. Дуже боюся, що їх отруять чи кудись відвезуть, — це найбільша проблема. Та й не за горами морози — можуть замерзнути надворі...

Пані Наталя каже, що якби мала свій приватний будинок, то проблеми вже б не було — так вона прив’язалася до цуценят. У квартирі ж для них немає місця: у жінки живуть і собачка, і папуга, і павлик-равлик, і жабки... Нині песиків підгодовують ще кілька добрих людей, тож цуцики не голодні, але дім їм дуже потрібен. У кого добре серце, хто хоче виховати собі справжнього друга, просимо телефонувати на номер: 050 684 3116.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати