Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«На вас чекає велика спадщина»

Придбати книжку «Корона, або Спадщина Королівства Руського» ви можете на сайті «Дня»
07 лютого, 19:03
Фото Артема СЛІПАЧУКА, "День"

«Уявіть, ви живете собі, живете… І раптом дізнаєтеся - на вас чекає велика спадщина», - з цих слів головного редактора газети «День» Лариси ІВШИНОЇ починається слово до читачів у книжці «Корона, або Спадщина Королівства Руського».

Знання історії рідної держави - це той фундамент, який дає можливість створення сильної, успішної країни. Події останніх років знову підтвердили, що незнання історії призводить до повторення трагедій світового рівня. У такі часи відмовлятися від знань про успішний шлях розвитку своєї країни у давнину - просто інтелектуальний «злочин». Розуміння, переосмислення та використання вже перевірених часом ідей наших предків дозволяє згенерувати нові, позитивно-успішні ідеї, що піднімуть Україну на новий рівень!

І зміст цих слів червоною ниткою проходить крізь усю книжку. «Корона, або Спадщина Королівства Руського» – це звернення до минулого з позиції сучасності. Це – матеріал для творення проекту майбутнього. Це – нагода для кожного громадянина усвідомити, що його участь у житті держави не обмежується лише виборами. Наша книжка у найширшому історичному контексті розкриває проблему відповідальності еліти та народу. 

Безперечно, книжка стане відкриттям навіть для заглиблених в історичні контексти. Не варто боятися закидів, що історію «переписують». Важливо те, що її треба «передумувати». Історія – не «теорема», яку досить один раз довести. Вона «живе» у формі постійних перетлумачень та інтерпретацій.

Якщо ж ви готові звільнитися від старих ідеологічних стереотипів і хочете зануритись у свіжість і новизну нашої спільної історії - ця книжка написана саме для вас!

Придбати унікальну книжкову новинку «Дня» «Корона, або Спадщина Королівства Руського» ви можете на нашому сайті за посиланням або у редакції газети за адресою: м. Київ, проспект Перемоги, 121д, каб. 4.7 (відділ реалізації).

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати