Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Торецькій громаді стерилізували та вакцинували від сказу понад 250 безпритульних тварин

01 жовтня, 22:57

У Торецькій громаді, як і більшості прифронтових населених пунктів Донеччини, побільшало безпритульних тварин. Аби їх не ставало ще більше, місцева влада та волонтери провели стерилізацію, а також вакцинували чотирилапих від сказу. Пролікували й тих, хто мав поранення після обстрілів чи явні захворювання, повідомляє Вільне радіо.

Про це повідомили у Торецькій міській військовій адміністрації. 

Безкоштовну стерилізацію безпритульних тварин у прифронтовому Торецьку та громаді допомогли провести місцеві волонтери та організація Tiernothilfe Ukraine e.V. 

Для довідки:
З перших днів відкритої війни команда Tiernothilfe Ukraine e.V. допомагає тваринам і людям в Україні. Зокрема, волонтери організовують евакуації жителів і їхніх тварин із зони боїв та проводять стерилізацію. 

Зв’язатися з організацією можна за номером +49 170 571 4740 або ж написати на пошту [email protected]. Також можна залишити своє запитання за цим посиланням.

Загалом у Торецькі громаді простерилізували 251 безпритульну чи покинуту тварину. Також кожну з них провакцинували від сказу. 

Крім цього, невідкладну ветеринарну допомогу надали собакам і котам, які мали поранення після російських обстрів, гострі стани, новоутворення, ураження шкіри та явні інші захворювання. 

Нагадаємо, відловити та стерилізувати кілька сотень безхатніх собак до кінця року планують ще у двох містах Донеччини. З бюджета Мирнограда на це виділять понад 800 тисяч гривень, а у Слов’янську заплатили близько 100 тисяч. 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати