Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Двоє загиблих і троє поранених жителів Донеччини за добу – поліція фіксує наслідки російської агресії

01 жовтня, 16:47
Фото Національна поліція України

Ворог завдав 2 774 удари по лінії фронту та житловому сектору, повідомляє Головне управління Національної поліції в Донецькій області.

Під вогнем перебували 17 населених пунктів: міста Гірник, Білицьке, Костянтинівка, Курахове, Лиман, Мирноград, Покровськ, Святогірськ, Сіверськ, селища Дробишеве, Удачне, Ямпіль, села Богоявленка, Розлив, Сухі Яли, Щурове, Яблунівка.

Пошкоджено 37 цивільних об’єктів, з них 22 житлових будинки.

Мирноград росіяни обстріляли з артилерії - одну цивільну особу вбили та одну поранили, пошкоджено два багатоквартирних будинки.

У Сіверську внаслідок артобстрілу загинула людина, руйнувань зазнали 12 приватних осель.

Двоє поранених мирних жителів – у Сухих Ялах.

По Костянтинівці окупанти вдарили чотирма бомбами «ФАБ-250» з модулем УМПК та артилерією – пошкодили приватний будинок, підприємство, господарську споруду.

У Святогріську внаслідок атаки з РСЗВ «Смерч» пошкоджено чотири заклади відпочинку. У Ямполі – 12 пошкоджених будинків, у Яблунівці – приватна оселя та амбулаторія.

На Розлив війська рф скинули дві авіабомби «ФАБ-250» з модулем УМПК – постраждали аграрне підприємство та заклад освіти.

У Покровську ударом артилерії пошкоджено два домогосподарства. У Гірнику – приватний будинок, у Кураховому та Удачному - об’єкти критичної інфраструктури.

П’ять влучань зафіксовано у Білицькому, де зазнали руйнувань два приватних будинки та промисловий об’єкт. Крім того, сьогодні близько 3:00 ворог знову атакував місто, пошкодивши багатоквартирний будинок і адмінбудівлю.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

За допомогою поліції евакуйовано ще 801 людину, з них 42 дитини. З початку обов’язкової евакуації – 300 547 осіб, серед них 34 580 – діти, 8 384 - люди з інвалідністю.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати