Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Мукачеві відкрився 20-й центр рекрутингу української армії

02 травня, 19:52
Фото mil.gov.ua

Це другий центр на Закарпатті після Ужгорода, урочисте відкриття якого відбулося сьогодні на площі Духновича 2, в приміщенні Мукачівського ЦНАПу, повідомляє Міністерство оборони України.

Тут пропонують широкий спектр вакансій – від "бойових" до "тилових" посад як для чоловіків, так і для жінок.

"Відкриття цього центру в Мукачеві є важливим кроком у зміцненні обороноздатності нашої держави. Тут працюватимуть рекрутерки, які надаватимуть інформацію та допомогу всім бажаючим долучитися до лав ЗСУ. Ми надаємо можливість кожному обрати своє місце в лавах Сил оборони нашої держави," – розповів Уповноважений представник Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

Центр пропонує вакансії у різноманітних напрямках, включаючи кухарів, водіїв, ремонтників, будівельників, стрільців, снайперів, операторів різних видів озброєння та техніки, а також посади, які користуються популярністю серед жінок, такі як бухгалтери, діловоди, кадровики та медики.

"У нас на вас  чекає дружній колектив та можливість робити вагомий внесок у захист нашої країни. Рекрутинговий центр готовий надати всю необхідну консультаційну та інформаційну допомогу", – зазначив військовослужбовець 128-ї бригади Збройних сил України Євген Захарченко, який приїхав на відкриття агітувати вступати на службу у його бригаду.

Рекрутинговий центр в Мукачеві вже готовий приймати кандидатів. Потенційні рекрути можуть отримати інформацію та зареєструватися за телефонами 066 103 72 18 або 098 501 35 18.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати