Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Минулої доби через ворожий обстріл у Харківській області загорілося поле з пшеницею

02 липня, 09:12
Фото з фейсбук сторінки ДСНС України

Минулої доби зафіксовано влучання КАБ. На території цивільного підприємства (без постраждалих). У Карасівці через ворожий обстріл загорілося поле з пшеницею. Незважаючи на ризики поширення вогню на все поле (110 га), рятувальникам вдалося його локалізувати та ліквідувати на площі 2 га, повідомляє ДСНС України.

"Ворог намагається знищити майбутній урожай: на Харківщині навмисно обстріляно хлібний лан

Сьогодні близько 16:00 ворог завдав удару по стиглому пшеничному лану поблизу с. Карасівка Золочівської громади.

Сталася пожежа. Рятувальники швидко локалізували загорання, аби не допустити знищення усього поля, загальною площею у 110 га.

О 17.10 пожежу ліквідовано.

На місці працював  пожежно-рятувальний підрозділ ДСНС на автоцистернах, посилений медичним розрахунком."

У понеділок, о 21:37, ЗС РФ обстріляли приватне підприємство в Південному, є постраждалі серед мирного населення, повідомляє начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"16:24 м. Харків. Влучання КАБу на  території цивільного підприємства. Без постраждалих.

2 липня 02:16 Харківський р-н, Дергачівська ТГ, село Козача Лопань. Пошкоджено приватний будинок.

21:37 Харківський р-н., Південноміська ТГ, м. Південне, приватне підприємство.  Загоряння 2-х легкових автомобілів, зруйнована складська будівля та пошкоджені лінії електропередач. Постраждали 4 людини.

1 липня 16:00 Богодухівський р-н., Золочівська громада, с. Карасівка. Загоряння поля з пшеницею. Ворог цілеспрямовано намагався знищити врожай. Пожежу локалізовано та ліквідовано на площі 2 га, попри ризики загорання на 110 га.

На Харківському напрямку російські окупанти 11 разів силкувалися штурмувати оборонні рубежі в районі Глибокого, Липців і Вовчанська. Тривають чотири бойові зіткнення. Ситуація під контролем наших військ.

17 разів ворог атакував наші позиції на Куп’янському напрямку. Успішно відбито штурмові дії поблизу населених пунктів Синьківка, Степова Новоселівка, Піщане і Стельмахівка. Неподалік Синьківки продовжуються три боєзіткнення."

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати