Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Міністр оборони Польщі закликав жителів своєї країни не розповсюджувати данні про рух військ польськими дорогами

05 березня, 10:39

У Польщі розпочались навчання сухопутних військ Dragon-24, в яких приймають участь не менш, ніж 20 тисяч військовослужбовців країн-членів НАТО. Міністр національної оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш попередив співгромадян, що у зв’язку з "екстремально серйозною" ситуацією в Європі та світі, необхідно бути стриманими щодо будь-якого висвітлення інформації про пересування військ НАТО польськими дорогами.

Про це передає Polskie Radio та повідомляє УНН.

Нашими дорогами рухається польська військова та збройна техніка. Просимо не фотографувати, не викладати в Інтернет, не повідомляти про те, яка техніка, скільки, скільки військових, чим вони займаються і як виконують свої завдання

 - закликав Владислав Косіняк-Камиш.

Міністр національної оборони Польщі підкреслив, що ситуація в Європі та в усьому світі дуже серйозна.

Отже, НАТО повинна бути готова до стримування та оборони. Ця складова стримування є надзвичайно важливою, і навчання "Дракон-24" її виконують. Вони є чітким сигналом готовності Північноатлантичного альянсу вжити всіх можливих заходів для захисту країн, що входять до альянсу

- пояснив він.

Нагадаємо

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск запропонував резолюцію про заборону російської та білоруської сільськогосподарської та харчової продукції у відповідь на війну рф в Україні.

НАТО розпочинає широкомасштабні військові навчання під назвою "Nordic Response 24" поблизу кордонів росії за участю понад 20 000 військовослужбовців з 14 країн на чолі з Норвегією.

росія, можливо, перехопила більше розмов німецьких офіцерів і чиновників, і могла злити їх, щоб вплинути на громадську думку в Німеччині і розколоти західних союзників щодо підтримки України.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати